UA101349465-1

herve_guibert_g

“Els gossos” és un relat que et deixa sense paraules

Per Gemma Juan Giner.

Sí, la novel•la eròtica està de moda; també ho estan però, els relats eròtics i com no, els relats en valencià. És el cas de “Els gossos”, de Hervé Guibert, un relat que et deixa sense paraules mentre estàs llegint-lo per com de radical és.

Sens dubte, és un llibre que impressiona, no soles per certes fórmules d’expressió sinó també per la manera d’expressar la submissió i de donar ales a la dominació, i és que després de tanta novel•la romàntica-eròtica com estan traient a la actualitat, aquest retrat és la cara oposada de la moneda.

Es tracta de dos homes i una dona. Dos gossos i un amo. I a través d’ells es detalla la total submissió portada a extrems ben grans. Des d’utilitzar fal•lus, a xurriaques o pinces d’estendre la roba per als mugrons, o a defecar l’un damunt l’altre, passant per llargues mamades i fins i tot trepitjar la boca de l’altre. Tot s’hi val, en el món de la dominació.

He triat unes línies de este relat per a que valoreu vosaltres mateixa:

“em mamaràs sense parar durant mitja hora, vull que et fotis tota la meva carn i que t’ofeguis amb ella, que t’embafi, que et prengui tot l’alè, fins que se t’acabin les baves…”

Crec que després de llegir açò, queda demostrat que “Els gossos” és sense cap mena de dubte un dels textos eròtics i pornogràfics més radicals de la literatura contemporània, el qual recomane al 100%, perquè després de totes les novel•les romàntiques que he estat recomanant tots aquests mesos, aquest relat és totalment el contrari. Això sí, no el recomane a les persones que siguen excessivament sensibles pel que puga causar la seua lectura, ja que molta gent pot qualificar el relat d’obscè.

A més a més, sóc una defensora total del valencià, de la literatura eròtica i de la lectura en general, i hui vull defensar la lectura en aquest idioma, i a més a més si és eròtica, millor que millor. Hem d’apostar més per la lectura en valencià i potenciar aquest tipus de relats, que no siguen només els escrits en castellà.

No obstant això, confesse que aquest relat ha sigut el primer que he llegit en valencià, i per això tenia ganes de llegir-ne un i promocionar-lo; i he de dir, que tot i la seua brusquedat m’ha agradat molt. En repetiré.

I vosaltres animeu-se a llegir eròtica en valencià! No se’n penedireu!

 

Share This